Olen nyt useasti yrittänyt saada mieheltäni vastausta, koska hän mahdollisesti voisi olla valmis toiseen lapseen. Vastausta en vain ole vieläkään saanut, vaan hän muuttaa puheen aihetta :(

Olen yrittänyt vihjailla ihastelemalla kaikkia vauvojen vaatteita ja tavaroita kaupassa ja lähestulkoon ainoa kommentti on ollut "sinä ja sinun vauvakuume" Oikeesti!!!

Mikähän siinä on, että mies ei osaa vastata tuohon kysymykseeni? Joo onhan se iso juttu yrittää toista lasta, mutta kun meillä on jo yksi niin ei luulisi kynnyksen olevan niin suuri. Toki kuluja tulee enemmän, mutta ei nyt niin hirveän paljon. Kunhan toka kasvaa on niistä seuraa toisilleen ja sitä ennen ekasta on paljon apua pienen kanssa. Sen olemmem jo huomanneet kun kaverini sai vuosi sitten toisen lapsensa niin meidän neiti tykkäsi kovasti auttaa. Eroa voi toki olla sillä, että vauva olisikin meidän oma eikä vain kylässä. Mutta toisaalta nukkeleikit ovat erittäin suuressa osassa edelleen hänellä. No se miten tuo menisi näkee vain jos/kun meille toinen lapsi tulee.

Pakko kai se on taas lähipäivinä tuo kysymys uudestaan esittää, koska tää kuume ei tästä pois ole lähtemässä. Rasittavaa vaan katsoa kaupoissa ja kadulla ihania mahoja ja pikku vauvoja saatika facessa kavereiden ilmoituksia odotuksesta ja synnytyksistä .

Katselin tossa yksi ilta Totuuden hetkeä ja muistin yhtäkkiä yhden vanhan jakson, jossa naiselta kysyttiin vaihtaisiko hän miestä jos mies ei haluaisikaan lasta. Ja nainen vastasi KYLLÄ.
Toi olis kyllä aika hurja ratkaisu johon en kyllä ikinä ryhtyisi, sen verran paljon miestäni rakastan! Mutta olisi kyllä kiva keksiä se keino millä vihdoin saisin miehen vastaamaan myöntävästi siihen, että alettaisiin nyt yrittämään toista.

 

Nyt on taas aika palata koulutöiden pariin, palaan taas joku päivä kirjoittelemaan :)